2010. szeptember 12., vasárnap

Szivárványos RAW karkötő maradék swari kövekkel
Ennek a karkötőnek is határozottan története van. Amikor elkezdtem gyöngyöt fűzni körülbelül egy évvel ezelőtt, ez volt az első olyan minta amit megtaláltam valahol a neten és tetszett is, illetve elég egyszerűnek tartottam ahhoz, hogy kezdőként megfűzzem.
El is kezdtem megfűzni, azonban a gyöngyök amiket az alapjához választottam nem voltak megfelelőek, nagyon nehezen ment át rajtuk a damil és a tű a második harmadik átfűzés után. Egy második próbálkozás alkalmával rossz damilt használtam és elszakadt. Ezért sokáig nem is kaptam hozzá kedvet, hogy újra megfűzzem.

De most visszajött a kedv és tartoztam magamnak ennyivel, hogy ezt is megcsináljam :-)

Összeszedtem hát a maradék Swari kristályokat a dobozomból és összeválogattam néhány olyan színt, ami jól mutat együtt. Íme, a végeredmény. Igaz nem lett olyan hiper-szuper mint amilyeneket a neten látok néhány ember blogjában, de azért az enyém. Persze ezt is szét akartam bontani, de Ákos protestált ellene, szerinte ez az egyik legjobb az utóbbi néhány közül. Így végül kapcsot kapott és életben marad :-)

Még tervezek mellé kicsi gömbös swaris fülbevalót, szintén maradék megmaradt színekből.

4 megjegyzés:

 1. Hűha de jól néz ki! Isten ments lebontani, nagyon tetszik!! Mennyi swarit használtál hozzá?

  VálaszTörlés
 2. Szia Magdi!

  Köszönöm a dícséretet :-) Mostmár megtartom, nekem is egyre jobban tetszik.
  160 db-ot használtam, 5 soros és 32 széles. Igazából mondjuk ez a csuklód méretétől is függ, illetve hogy mekkora gyöngyöket használsz az alaphoz. Én kb 11/0-nál picikével nagyobb (de még nem 8/0-s) kásagyöngyöt használtam. 11/0-s gyöngyből ez kb. 36-40 sor lenne, ezzel tudsz számolni.

  hanee

  VálaszTörlés
 3. Hanee, ez nagyon szép lett! Le ne bontsd!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon vidám darab! Semmiképpen ne bontsd le!!!

  VálaszTörlés